65. színházi évad

Kedves Tanárok, Kedves Érdeklődők!

A bérletcsomag- és jegyvásárlás igényét személyesen, telefonon valamint elektronikus és postai levélben fogadjuk. A vásárlás igényét írásban is kérjük megerősíteni az erre a célra kialakított formanyomtatványon. A küldés történhet postai úton, faxon vagy e-mailben. A nyomtatvány letölthető az Ifjúság - Bérletek és előadások menüpont alól. Külön adatlap szolgál az bérlet- és külön a jegyrendelésre.

Figyelem, változás történt a kulturális utalványokkal történő fizetéssel kapcsolatban!
Intézményünk fogadja a kulturális utalványokat. Kombináltan is lehetséges a fizetés – kulturális utalvány plusz készpénz vagy pályázati forrás. Az idei évben a Szlovák Kulturális Minisztérium limitálta a fogadható utalványok értékét. E miatt sajnos a színháznak is limitálnia kell, hogy egy bérlet, ill. jegy esetében az összegből mennyit lehet utalványban téríteni és mennyit kell készpénzben téríteni, hogy a lehető legtöbb iskola érvényesíteni tudja az utalványait.
Mesebérlet esetében 6 € - t lehet utalvánnyal téríteni/fő 2 €-t készpénzben kell kifizetni, gyermekbérlet esetében 6 €-t lehet utalvánnyal téríteni/fő 3 €-t készpénzben kell fizetni.
Ifjúsági bérlet esetében 10 €-t/fő összeget tudunk utalvány formájában fogadni, 8 € kell személyenként készpénzben kifizetni.
Mese előadás esetében: 4 €-t lehet utalvánnyal téríteni/fő 0,60 €-t készpénzben kell kifizetni.
Gyermek előadás esetében: 4 €-t lehet utalvánnyal téríteni/fő 1 €-t készpénzben kell kifizetni Ifjúsági előadás esetében: 5 €-t lehet utalvánnyal téríteni/fő 0,60 €-t készpénzben kell kifizetni
Kulturális utalványokkal való fizetés esetén kérjük, ne feledkezzenek el az utalványok aktiválásáról, amelyet a www.kulturnepoukazy.sk oldalon tehetnek meg. Kérjük, hogy ha nagy számú utalvánnyal fizetnek, fáradjanak be a színházba legalább az előadás kezdete előtt fél órával, vagy az előadást megelőző bármelyik napon pénztári nyitva tartás ideje alatt: hétfő péntek 9.00 – 12.00, 13.00 – 15.00. Szeptemberben péntekenként a pénztár 17:00-ig tart nyitva. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kulturális utalványok csak a délelőtti és délutáni előadások jegy- és bérlet vásárlásaira használhatóak fel.
Készpénzzel történő fizetés esetén is kérjük, hogy az előadás kezdete előtt fél órával vagy bármelyik napon pénztári nyitvatartási időben fáradjanak be a színház pénztárába.
Amennyiben banki átutalással kívánnak fizetni, az utalásnak az előadás, bérlet esetében az első bérletes előadás kezdetéig meg kell érkeznie a színház számlájára.
Az iskolákkal, óvodákkal elektronikus levélben és telefonon tartjuk a kapcsolatot. Minden hónapban elküldjük bérletet váltott intézményeknek a következő havi tervet. Természetesen időről időre ajánljuk majd előadásainkat minden iskolának, óvodának.

Fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást és az óvodák, iskolák visszajelzését, ezért várjuk a színházzal, színdarabokkal kapcsolatos véleményüket, igényeiket.

Fontos!

Amennyiben egy előadásra szeretnének jönni osztályaikkal csoprtjaikkal, lehetséges és ajánlott elővételben megvásárolni télre, tavaszra a jegyeket kulturális utalványok, pályázati forrás vagy készpénz felhasználásával. Az előadásokról hamarosan részletesebb információ olvasható a repertoár rovatban, a vendégelőadások esetében a Bérletek és előadások menüpontban az előadás címére klikkelve.
A mese előadások délelőttönként, a gyermek előadások délelőtt 11:00-kor az ifjúsági előadások pedig délután 15:00-kor kezdődnek. Kérjük, hogy az előadás kezdete előtt negyed órával érkezzenek meg a színházba!

Az előadásokkal, bérlet csomagokkal kapcsolatban, gyermekek, iskolák színházlátogatásával és egyéb színházzal kapcsolatos kérdésben készséggel áll rendelkezésre:

Tel.: + 421 (35) 7908 150, Fax: + 421 (35) 7908 142
e-mail: szervezes@jokai.sk vagy személyesen: Komárom, Petőfiho (Petőfi u. ) 1. Szervezési osztály
Hétfőtől péntekig: 9.00 – 12.00 és 13.00-15.00 között